FÓRMULA 1
Esports 30/06/2013

La FIA es reunirà amb Pirelli per analitzar els problemes de Silverstone

Al GP de Gran Bretanya quatre pilots han vist com els rebentava el seu pneumàtic

Efe
1 min

BarcelonaJean Todt, president de la federació Internacional de l'Automòbil (FIA), ha anunciat que aquest proper dimecres es reunirà amb els responsables del fabricant italià de pneumàtics Pirelli per analitzar els nombrosos problemes viscuts durant el Gran Premi de la Gran Bretanya. "Em reuniré dimecres amb els responsables de Pirelli, que evidentment volen estudiar els incidents viscuts durant els últims dies", ha dir durant un programa de Fórmula a Canal + França.

"Des del mateix moment en què hi ha problemes de seguretat, cal prendre decisions. Cal analitzar les coses i prendre una decisió final", ha afegit. Segons el portal especialitzat 'Autosport', aquesta reunió es celebrarà al Nürburgring, escenari el cap de setmana que vénen del Gran Premi d'Alemanya.

Durant el Gran Premi de Gran Bretanya a Silverstone s'han produït nombrosos rebentades en el pneumàtic del darrere esquerre, dels cotxes de Lewis Hamilton (Mercedes), Felipe Massa (Ferrari), Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) i Sergio Pérez (McLaren).

stats