FÓRMULA 1
Esports 03/07/2013

Pirelli defensa els seus pneumàtics i diu que a Silverstone "no van ser degudament muntats o no portaven la pressió correcta"

El subministrador dels pneumàtics del Mundial es defensa després de les quatre punxades al darrer Gran Premi

Efe
1 min

BarcelonaEl subministrador de pneumàtics Pirelli Fórmula ha defensat les anàlisis dels seus productes, tot i el desastre del passat Gran Premi de Silverstone de Fórmula 1, en què es van produir quatre rebentades. "Els pneumàtics 2013 no representen cap perill per a la seguretat si s'utilitzen correctament", ha comunicat una font del fabricant italià, des Nürburgring, on el pròxim cap de setmana es disputa el Gran Premi d'Alemanya.

Segons Pirelli, els problemes es van derivar del fet que els pneumàtics no van ser degudament muntats o que no portaven la pressió correcta. El fabricant explica, així mateix, que la seva intenció no és provocar una confrontació amb les escuderies, en al·lusió a les crítiques sorgides sobre sobre l'estructura dels pneumàtics. El campió del món de Fórmula 1, Sebastian Vettel, va instar la FIA a implicar-se en el conflicte i buscar-hi una solució.

"A Silverstone es van viure situacions problemàtiques, no sé exactament per què, però és clar que cal vetllar per la nostra seguretat. Fa setmanes que parlo dels problemes dels pneumàtics", deia ahir Vettel al diari 'Frankfurter Allgemeine'.

stats