ATLETISME
Esports 14/02/2014

Pistorius trenca el seu silenci i honra la seva parella un any després de la seva mort

El sud-africà serà jutjat el 3 de març per disparar contra la seva parella, segons ell, pensant que era un intrús a casa seva

Efe
1 min
L'atleta sud-africà Oscar Pistorius compareix davant el Tribunal de la Magistratura de Pretòria, a Sud-àfrica

PretoriaL'atleta sud-africà Oscar Pistorius ha trencat el seu silenci públic per honrar la que va ser la seva nòvia, la model Reeva Steenkamp, un any després d'haver-la mort a trets a casa seva, a Pretòria.

No hi ha paraules per expressar adequadament els meus sentiments sobre aquest accident devastador que ha causat tant dolor a tots els que de veritat van voler i segueixen estimant Reeva", que llavors tenia 29 anys, ha escrit Pistorius a la seva pàgina web, en el seu primer missatge públic des de la tragèdia.

"El dolor i la tristesa, especialment pels pares de Reeva, la família i els amics, em consumeixen de dolor", afegeix el text de l'atleta, en llibertat sota fiança des del 22 de febrer. El judici per assassinat començarà el 3 de març a Pretòria.

La defensa assegura que va disparar contra Reeva pensant-se que ho feia contra un intrús. La fiscalia acusa Pistorius de disparar a la model amb la qual, segons aquesta versió, hauria tingut abans una discussió.

stats