Hoquei herba
Esports 25/05/2013

Polo i Atlètic Terrassa es disputen aquest diumenge la Copa del Rei d'hoquei herba

Els locals vol recuperar un títol que no guanya des de 2008, mentre que l'Atlètic necessita la victòria per entrar en la propera edició de la European Hoquei League (13 h)

BarcelonaEl RC Polo i l'Atlètic de Terrassa es jugaran aquest diumenge el títol de la Copa del Rei d'Hoquei. Els dos equips han fet bons els pronòstics i han guanyat els respectius partits amb certa solvència. El conjunt local vol recuperar un títol que no guanya des de 2008, mentre que l'Atlètic necessita la victòria per entrar en la propera edició de la European Hoquei League. El partit es jugarà a les 13 h en el camp Eduardo Dualde del club barceloní.

L'actual campió de Lliga i equip local ha sortir molt concentrat davant el Junior i s'ha avançat als 18 minuts per mediació de Xavi Lleonart, que ha transformat un penal córner. Àlex Casasayas, en una brillant jugada personal, establia el 2-0 sis minuts després i encarrilava el xoc pels polistes. Ja en la segona part, Casasayas anotava el seu segon gol en el minut 41, però el Junior mai no tirava la tovallola i retallava diferències 13 minuts després. Els de Sant Cugat ho han intentat fins al final, però la major qualitat del Polo ha decidit el partit. En la final del diumenge, el RC Polo busca un històric doblet en Lliga i Copa que no aconsegueix des de fa cinc anys.

En la primera semifinal, el derbi egarenc entre Atlètic i Egara ha tingut clar color groc pràcticament des de l'inici. Jan Malgosa avançava l'Atlètic en el minut 28, resultat amb el qual s'arribava al descans. A la represa, els gols d'Albert Bertran i Oriol Peremiquel en els minuts 47 i 51 han sentenciat un Egara que mai ha tingut opcions reals. L'accés a la final permet al Atlètic lluitar per estar a Europa la propera temporada.

Copa de la Reina

El Sant Pablo Valdeluz ha protagonitzat la gran sorpresa de les semifinals femenines en derrotar 3-0 al Club de Campo en la primera semifinal. En el duel madrileny, les noies del SPV han pogut amb les actuals subcampiones de Lliga gràcies als punts aconseguits per Alicia Magaz, Begoña García i Lola Riera.

Qui no ha donat opció a la sorpresa ha estat la Reial Societat, que es desfeia 2-4 del Junior FC de Sant Cugat en un partit amb constants alternatives i en el que les de Sant Cugat s'havien avançat en el marcador.

La gran final de la Copa de SM La Reina es disputa, també aquest diumenge, a les 11 h.