HOQUEI HERBA
Esports 12/05/2013

El Polo guanya la lliga d'hoquei herba en derrotar el Club de Campo per 4-1

Al descans els barcelonins ja guanyaven per 3-0, resultat clau per poder guanyar la lliga per 11a vegada

El Polo, campió de lliga d'hoquei herba

BarcelonaEl Reial Club de Polo ha guanyat la seva 11a lliga d'hoquei herba, la primera des de l'any 2008, després de derrotar el Club de Campo de Madrid per 4-1 a l'Eduardo Dualde. L'equip barceloní, líder després de la fase regular i botxí a les semifinals del vigent campió, l'Atlètic de Terrassa, ha fet un gran primer temps i al descans ja guanyava per 3.0 gràcies als gols de Xavi Lleonart (absent en el segon partit de la final per sanció), Roger Padrós (de penal strock) i Salva Piera. A la segona part els madrilenys han marcat gràcies a Fürste però no han aconseguit la remuntada amb la que somiaven poder trencar una ratxa de 43 anys en que totes les lligues les guanyen equips catalans. Àlex Casasayas s'ha encarregat de trencar el cor dels visitants amb el 4-1.

El Polo va guanyar el primer partit de la final a Madrid però dissabte va perdre el segon amb el Club de Campo. En el tercer partit però, els catalans han fet gaudir de valent els seus aficionats.