HOQUEI HERBA
Esports 11/05/2013

El RC Polo i el Club de Campo es jugaran la Lliga d'hoquei herba en un darrer partit

L’equip madrileny iguala la eliminatòria al guanyar 3-6 el segon partit de la final a Barcelona

BarcelonaEl campió de la Lliga de Divisió d'Honor d'Hoquei es decidirà en un tercer i definitiu partit, que es jugarà diumenge a les 12.30 h en el camp Eduardo Dualde del Reial Club de Polo i que enfrontarà a l'equip local contra el Club de Campo de Madrid. El conjunt madrileny ha superat al RC Polo per 3-6 en el segon partit de la sèrie i ha igualat una final en la què el Polo s'havia avançat amb la seva victòria 3-5 la passada setmana a Madrid.

El partit ha estat dominat completament pel Club de Campo. Tot i que el Polo s'ha avançat als 20 segons de joc amb un gol de David Alegre, l'equip madrileny ha igualat el marcador als 15 minuts amb un gol de Fürste. Automàticament després, Deecke ha aconseguit l'1-2 i des d'aquest moment el Club de Campo ha imposat la seva llei. Al descans s'ha arribat amb 1-3 per als visitants.

Després de la represa, el Polo ha retallat distàncies mitjançant Borja Casanovas, però el 2-4 ha arribat a la jugada següent. Andrés Mir ha posat el 2-5 jugats 10 minuts de la segona part i amb això la sentència al partit. Matías Rei i Álvaro Taracena han marcat per a cada equip i han establert el 3-6 final.

En el tercer i definitiu partit de la sèrie, el RC Polo podrà comptar amb dos dels seus jugadors clau: Xavi Lleonart i Mane Terraza, absents avui per sanció.