Copa del Rei
Esports 14/10/2011

El president de L'Hospitalet demana a Pep Guardiola que jugui a l'estadi riberenc amb les màximes figures

Miguel Garcia ha afirmat que el cor li demanava el Barça i la butxaca, el Madrid

àngel Garreta
2 min

L'HospitaletLa sala de premsa de l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet ha reunit aquest migdia directius, jugadors i tècnics per seguir en directe el sorteig de la Copa del Rei, envoltats de mitjans de comunicació. En sentir el nom del Barça, tothom ha esclatat de joia. Hi havia dos equips favorits per a jugadors i dirigents, i aquests eren, evidentment, els dos grans de la Lliga de Primera Divisió. Finalment, als riberencs els visitarà el millor equip del món del moment.

El president de L'Hospitalet, Miguel Garcia, ha afirmat que "a tots plegats el cor ens demanava el Barça per la proximitat i l'estima que tots li tenim. Som veïns i és el millor equip del món, serà un plaer rebre'l a casa. No obstant, la butxaca ens demanava el Madrid perquè és un equip que no es veu sovint per aquí. Qui més qui menys a L'Hospitalet ha anat a veure el Barça algun dia i a nivell de presència a l'estadi i del preu que podem posar per l'entrada, és una proporció menor. En canvi, el Madrid hauria portat més gent al camp, també aquells immigrants castellans que tenim a la ciutat".

En l'aspecte esportiu el màxim responsable de l'entitat riberenca no ha dubtat que la gespa artificial del seu estadi no serà cap problema per al FC Barcelona. "El Barça és un equip senyor, del poble, i no decepcionarà. Vindrà a jugar en gespa artificial segur", ha afirmat Garcia. El president de L'Hospitalet ha fet una petició pública al tècnic del conjunt blaugrana davant les càmeres del canal Esport3 demanant-li a Pep Guardiola "que posi les màximes figures al camp, ni que sigui uns minuts, perquè L'Hospitalet s'ho mereix. Algú s'imagina a David Prats al costat de Messi? Això pels nostres jugadors seria el més gran a la vida".

stats