Lliga Asobal
Esports 10/11/2014

El Barça d'handbol rep el MMT Seguros Zamora amb el dubte de Siarhei Rutenka

El rival cule visita aquest dimarts (20.30 hores) el Palau Blaugrana amb la baixa d'Octavio Magadán i el dubte de Jortos

à.g.
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça d'handbol / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça d'handbol rept aquest dimarts el MMT Seguros Zamora al Palau Blaugrana. L'equip català, que acumula 342 gols, és el màxim anotador de la Lliga Asobal. El rival culer, que fa un any i mig estava a dues categories de distància, té la baixa d'Octavio Magadán i el dubte de Jortos.

"Independent de contra qui juguem hem de sortir a guanyar dos punts, a continuar millorant i amb el màxim de respecte cap el rival", ha dit Xavi Pascual. "El Zamora està fent bons resultats en el seu debut a Asobal. No farem rotacions. Aquest dimarts hi ha gent que no podrà jugar. Tenim gent tocada i segur que entrarà gent del segon equip. Hi hauran canvis a la llista", ha assegurat el tècnic.

"Estem acostumats a aquest calendari. És un calendari 'matador', però no vol dir que no ho sapiguem des de l’inici. Ens hem d’adaptar. Fa temps que dic que aquests calendaris no porten enlloc, però no hi ha cap altre via", ha recordat l'entrenador culer.

stats