UEFA Futsal Cup Elite Round
Esports 18/11/2014

El Palau Blaugrana obre la UEFA Futsal Cup Elite Round

El Barça juga aquest dimecres (21 hores, Esport3 i Barça TV) contra el MVFC Berettyóújfalu

àlex Gozalbo
1 min
Roda de premsa dels entrenadors / @FCBfutbolsala

BarcelonaEl Barça de futbol sala obre aquest dimecres (21 hores, Esport3 i Barça TV) la UEFA Futsal Cup Elite Round al Palau Blaugrana contra el MVFC Berettyóújfalu hongarès. L'equip català, que és el vigent campió de la competició, necessita guanyar aquesta fase per disputar la 'final four'.

El campió hongarès va superar la ronda de classificació al primer intent, liderant un grup molt disputat per sobre del Slov-Matic Bratislava. Tot i això, ha quedat enquadrat en un grup molt complicat i ho té difícil per convertir-se en el primer equip del seu país en arribar a la fase final. János Rabl va aconseguir sis gols a la fase de classificació. János Trencsényi és un altre dels jugadors destacats.

"Som els campions, però ho hem de demostrar", diu Sergio Lozano. "L'Elite Round no permet errades", recorda Gabriel da Silva, que ha aconseguit guanyar quatre cops la competició europea.

Aquest dimarts s'ha realitzat la roda de premsa oficial amb els entrenadors dels quatre equips participants. "Som favorits, però pel sol fer de ser-ho no guanyem res. Ho haurem de demostrar a la pista", avisa Marc Carmona, tècnic del Barça.

stats