El PSG confirma, ara sí, el fitxatge de Sergio Ramos

Ahir el club francès va publicar per error una entrevista amb el jugador on ja es donava per feta la incorporació

2 min
Sergio Ramos posant amb la samarreta del PSG.

BarcelonaNo han passat ni tres setmanes des que el Reial Madrid va confirmar que no renovava el contracte de Sergio Ramos i el central ja ha trobat equip. El que era un secret del domini públic s'ha confirmat oficialment: als 35 anys, Ramos viatja cap a França per jugar al París Saint-Germain, un club de primer nivell per a un futbolista que segueix pensant que té lloc a l'elit. De fet, si fos per ell hauria seguit jugant al Bernabéu després de renovar a la baixa, però Florentino es va fer enrere i va retirar l'oferta a última hora. A París, Ramos portarà el dorsal 4 i signarà per les dues pròximes temporades.

L'anunci s'ha fet oficial aquest dijous, però en realitat gairebé tothom se n'havia assabentat ahir a la tarda. La raó, un error entre els gestors de la web del PSG, que van publicar abans d'hora una entrevista amb Ramos on deia que estava "molt orgullós" de jugar al club propietat d'Al-Khelaïfi i que a més celebrava "poder vestir el número 4", el que històricament ha portat al Reial Madrid. Uns minuts després el contingut va ser esborrat de la pàgina web. En qualsevol cas, ja feia dies que havien transcendit les negociacions entre les dues parts.

Les negociacions han anat molt ràpid. Segons l'entorn del jugador, que tenia clar que volia competir a Europa en un club de primera línia, sobre la taula hi tenia propostes per anar a jugar a Anglaterra i a França. Finalment el futbolista de Camas es va deixar seduir per la proposta del PSG, on compartirà vestidor –si no hi ha canvis en les pròximes setmanes– amb Neymar Jr. i Kylian Mbappé, i també amb Ángel Di María i Keylor Navas, excompanys al Reial Madrid.

Ramos agafava un avió ahir al matí cap a París, on tenia programada la revisió mèdica amb el PSG. A la tarda s'ultimaven els detalls del contracte i avui s'ha fet l'anunci oficial. La seva presència a la capital francesa va generar expectació, sobretot entre els aficionats del PSG, que van anar-lo a rebre a l'aeroport i al centre on va passar la revisió mèdica. És el segon jugador lliure de contracte que incorpora el club francès de cara al curs que ve, després de Georginio Wijnaldum. Si res no es torça, el tercer serà el porter Gigi Donnarumma. Ahir el PSG també va anunciar l'arribada d'Achraf Hakimi, procedent de l'Inter de Milà, per 70 milions d'euros.

stats