MUNDIAL DE QATAR
Esports 23/01/2015

Espanya supera Eslovènia i arriba als quarts de final del Mundial d'handbol en forma

Els homes de Manolo Cadenas s'han imposat per 30-26 i el seu proper rival serà Tunisia

Els jugadors d'Espanya, celebrant el seu triomf sobre els eslovens

BarcelonaEspanya ha tancat la primera fase del Mundial de Qatar com a líder invicta del grup A, després de derrotar per 30-26 a la selecció d'Eslovènia, en un duel en què va evidenciar que arriba en plenes condicions als vuitens de final, en què es mesurarà amb Tunísia.

Lluny semblen haver quedat els dubtes inicials davant Bielorússia i el Brasil, o les dificultats soferts davant Qatar. A més Gonzalo Pérez de Vargas s'ha fet fort a la porteria, autor de set parades en els vuit primers minuts de joc, claus per trencar el partit a favor dels homes de Manolo Cadenas (9-14).

Aquesta diferència s'ha consolidat a la segona part gràcies al lateral Alez Duixebàev, fill del llegendari Talant El veterà central Uros Zorman, exjugador de l'extint Ciutat Real, ha donat una mica de vida als eslovens, crescut després de la vermella directa a Gedeon Guardiola als 43 minuts, després de copejar la cara del central Dean Bombac. L'extrem espanyol Valero Rivera però, ha donat la cara sentenciat el partit.

Espanya: Pérez de Vargas; Rocas (2), Maqueda (1), Gedeón Guardiola (-), Morros (-), Cañellas (1p) i Ugalde (3) -equip inicial- Sierra (ps), Víctor Tomás (3), Raúl Entrerríos (2), Aginagalde (2), Andreu (1), Chema Rodríguez (1), Antonio García (3), Rivera (6, 2p) i Dujshebaev (5)

Eslovènia: Skof; Kavticnik (1), Natek (4), Bezjak (4), Skube (-), Spiler (1) i Miha Zvizej (2) -equip inicial- Prost (ps), Dolenec (4, 1p), Luka Zvizej (1), Gaber (1), Zorman (2), Kozlina (-), Gajic (5, 1p), Bundalo (1) i Bombac (-)

Marcador cada cinc minuts: 1-0, 4-3, 7-4, 8-7, 11-9 i 14-10 (Descans); 17-13, 19-16, 23-19, 26-21, 26-23 i 30-26 (Final)