SNOWBOARD
Esports 10/02/2015

Queralt Castellet no participarà a la prova de 'slopestyle' a la Universiada de Granada

La catalana havia de ser a la prova que es disputa a Sierra Nevada aquest divendres, però ha canviat els plans i entrenarà patrocinada a Laax (Suïssa)

Efe
1 min
Queralt Castellet, que participa en els seus tercers Jocs Olímpics d'Hivern, entra en escena aquest matí a les onze.

BarcelonaLa catalana Queralt Castellet, subcampiona del món de 'halfpipe', una disciplina d'snowboard, no competirà en la prova de 'slopestyle' de la Universiada, que es disputa aquesta divendres a Sierra Nevada. Així ho ha confirmat el vicepresident de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern, que ha explicat que Castellet s'ha desplaçat a l'estació Suïssa de Laax per participar en un entrenament organitzat per un dels seus patrocinadors. "La Queralt va rebre una invitació per participar en un entrenament patrocinat , en condicions de màxim nivell , amb altres esportistes punteres " , ha explicat el vicepresident.

A més a més, ha afegit que per la catalana suposa una ocasió única: "Per ella , aquest entrenament suposa una ocasió excepcional , atès que el principal objectiu que li queda a la temporada són les proves de la Copa del Món de Park City ( Estats Units ) i Stoneham ( Canadà ) . Per això hem decidit , entre tots , que el millor és que s'anés a Laax "

stats