Rugbi
Esports 25/05/2013

El Quesos supera El Salvador 'in extremis' i espera rival a la final de la Divisió d'Honor (22-18)

Després d'anar a remolc del marcador durant tot el partit, els locals han fet un assaig a falta de cinc minuts i s'han classificat per la final, que jugaran al seu estadi

M. Molina
1 min

BarcelonaEl Quesos Entrepinares de Valladolid és el primer finalista de la Divisió d'Honor de rugbi. L'equip val·lisoletà, que havia acabat primer a la fase regular, ha superat El Salvador al seu estadi i ha aconseguit el bitllet per l'últim partit del campionat (22-18). Això sí, patint molt més del que estava previst inicialment. El seu rival sortirà del partit entre la Santboiana Seat i l'Atlètic de Madrid, que es disputa aquest diumenge.

El Salvador ha estat a punt de donar la sorpresa, ja que s'ha avançat a la primera meitat i ha anat gairebé sempre per davant al marcador. Els visitants han arribat a tenir un avantatge de 0-12 al primer temps, que el Quesos ha anat eixugant a mesura que han passat els minuts. Ha estat un partit travat, amb molta intensitat i defenses fortes. Al final, s'ha acabat imposant l'equip que havia demostrat ser millor a la fase regular. Amb 15-18, un assaig del Quesos a falta de cincc minuts els ha donat la victòria i el bitllet per a la final, que també jugaran al seu camp.

stats