FUTBOL PLATJA
Esports 23/04/2015

Ramiro Amarelle: “El Bate Borisov és un equip molt perillós”

L'entrenador i capità del Barça de futbol platja ha parlat de la dificultat del seu primer rival a la Barcelona Beach Soccer Cup

Ara
2 min
Ramiro Amarelle amb el Barça de futbol platja / FCB

BarcelonaNo es pot dir que el Barça de futbol platja hagi tingut massa sort al sorteig de la Barcelona Beach Soccer Cup 2015, celebrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant la presentació de l'esdeveniment el passat 17 d'abril. Els blaugrana es veuran les cares amb el bielorús Bate Borisov, possiblement el més potent dels rivals que podien tocar-li com a cap de sèrie de la competició, i contra el qual debutarà l'1 de maig, a les 19:00 hores.

L'equip blaugrana, de tota manera, encara el repte amb confiança i responsabilitat, conscients que no hi ha rival fàcil. A poc més d'una setmana per que comenci el campionat, que se celebrarà entre l'1 i el 3 de maig al Port Olímpic, el capità i entrenador culé, Ramiro Amarelle, està centrat en el seu primer rival, un equip que coneix perfectament.

"És un conjunt molt més perillós del que la gent pot creure. Forma la base de l'equip nacional bielorús, que es va quedar a les portes del mundial, i que és la selecció que més ha millorat en els darrers anys. A més, han incorporat Olli, referència de la selecció alemanya i Sydorenko, un dels millors porters d'Europa i peça clau de la selecció ucraïnesa", ha explicat.

La pressió no espanta, ha assegurat el gallec: "Nosaltres sabem exactament quin és el nostre potencial, i sabem que tenim opcions de lluitar pel títol. No ens afecta que ens posin l'etiqueta de favorits, juntament amb Flamengo, Lokomotiv o Sporting de Portugal, perquè estem acostumats a lluitar pel màxim sempre. Quan jugues al Barça, sigui quina sigui la modalitat, saps que has d'aspirar a tot, i a més, fer-ho seguint una filosofia de joc atractiu. Més, fins i tot, tenint la gran ocasió de jugar per primera vegada a la nostra ciutat, davant el nostre públic, en un esdeveniment que serà meravellós", ha comentat.

El conjunt blaugrana al complet començarà els entrenaments aquest proper cap de setmana, a l'espera de l'arribada dels internacionals brasilers Bruno Xavier i Mauricinho, que es troba amb la Verdeamarela a l’Equador disputant la fase de classificació per a la Copa del Món FIFA d'aquest any. Tots dos es reincorporaran al treball amb la resta dels seus companys el dimarts, quan l'equip es desplaçarà al CAR de Sant Cugat per finalitzar la seva posada a punt.

stats