RCD Espanyol
Esports RCD Espanyol 14/05/2022

Cornellà-El Prat tanca el curs amb una tarda de comiats (1-1)

RDT firma el seu últim servei i David López deixa entreveure que no continuarà a l'Espanyol

2 min
David López i RDT aplaudeixen la grada en el que pot ser el seu últim partit a Cornellà-El Prat

BarcelonaCornellà-El Prat ha tancat amb silenci una tarda de comiats que poden marcar un canvi de cicle a l’Espanyol. L’afició blanc-i-blava ha acomiadat dempeus al capità, David López, que en els minuts finals s’ha retirat entre llàgrimes de la gespa, tocant-se l’escut i dient adeu a l'afició. Un cop acabat el partit, el santcugatenc ha fet un petó a la gespa i ha deixat entreveure que és probable que no segueixi a l'entitat blanc-i-blava més enllà de l'estiu. "Són moltes emocions que venen a la ment. He intentat donar-ho tot fins al final, mo rendir-me. El meu comiat? No ho sé, ja veurem què passa", ha comentat el capità.

Qui també pot haver firmat el seu últim servei com a espanyolista és Raúl de Tomás, que ha marcat el gol de l’empat contra el València (1-1). El punta s'ha esborrat de la visita al camp del Granada en l'última jornada després de forçar la groga que comportarà sanció per una protesta absurda. RDT, d’aquesta manera, renuncia a lluitar pel Trofeu Zarra, ja que ara mateix acumula un gol menys (17) dels que porta Iago Aspas (18). 

El punta no ha celebrat un gol que li han acabat anul·lant a Puado, per fora de joc, ni tampoc el que ha acabat firmant pocs minuts després que Maxi Gómez avancés el València. RDT té clar que marxarà de l’Espanyol aquest estiu. D’ofertes no n’hi faltaran, i ara mateix només queda concretar el destí i la quantitat. Deixa enrere uns registres espectaculars: 45 gols en 89 partits en dos anys i mig que el situen com el 21è màxim golejador de la història de l’Espanyol. El gran repte de Domingo Catoira per a aquest estiu serà trobar relleus de garanties per al punta. 

Un altre nom que, malgrat que té més opcions de seguir, podria haver disputat els últims minuts amb l’Espanyol a l’RCDE Stadium és Melendo, que segueix sense renovar un contracte que finalitza el 30 de juny. El menut migcampista ha tornat a ser dels jugadors més destacats en una nova actuació apàtica de l’Espanyol, que ha tingut en Rubén Sánchez la millor notícia. El tècnic interí, Luis Blanco, no ha dubtat a l’hora de donar la titularitat al lateral dret, que ha sigut el jugador més incisiu. També ha fet debutar el capità del filial, Dani Villahermosa. Cornellà-El Prat, que ha viscut en silenci tot el partit per la protesta de la grada d’animació, ha aplaudit més l’estrena al primer equip del capità del filial que no pas el gol d'RDT. El missatge de la grada és clar: cal mirar al futur amb gent compromesa amb l’Espanyol.

stats