PRIMERA DIVISIÓ
Esports 11/01/2019

Hernán Pérez, un mes de baixa

El paraguaià té un esquinç de grau dos al genoll dret

Roger Requena
1 min
Hernán Pérez va sortir lesionat de l'Estadi de la Ceràmica

BarcelonaNou contratemps per a Rubi, que, pocs dies després de perdre Sergio García per tres setmanes, ha rebut la notícia que Hernán Pérez estarà prop d'un mes de baixa. Les proves complementàries que se li han practicat en les últimes hores han confirmat que el paraguaià té un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del genoll dret.

El davanter blanc-i-blau, que va haver de retirar-se a l'Estadi de la Ceràmica després d'una dura entrada d'un jugador rival, ha començat ja el treball de recuperació amb els fisioterapeutes del primer equip. En principi, s'exercitarà de manera individualitzada durant els pròxims dies i començarà a incrementar el ritme d'entrenament després de noves proves de control a què se sotmetrà aquí un parell de setmanes.

Hernán, que va abandonar l'estadi del Vila-real amb moltes molèsties i es va pensar que era una lesió molt més greu, ha evidenciat una notable millora en aquestes primeres hores de repòs, en què ha aconseguit rebaixar notablement la inflamació de l'articulació i s'ha pogut obtenir un diagnòstic molt més precís. Hernán ja va perdre's aquest curs tres partits per una lesió muscular als isquiotibials de la cama esquerra, i ara aquest nou problema li impedirà jugar aquest dilluns davant la Reial Societat, el 17 contra el Vila-real, el dia 21 contra l'Eibar, el 27 contra el Reial Madrid i, en funció de la seva evolució, també podria ser baixa contra el Vila-real (Lliga) i el Rayo Vallecano, els partits previstos per a les primeres dues setmanes de febrer. En cas que l'Espanyol accedeixi als quarts de final de la Copa, també se'ls perdria.

stats