Esports 27/10/2019

Machín: "La prioritat era guanyar: la forma ara mateix és secundària"

El tècnic celebra haver aconseguit que el Llevant jugués al que l'Espanyol volia

Roger Requena
2 min
Pablo Machín, a la banqueta del Ciutat de València

BarcelonaPosat seriós abans de visitar el Ciutat de València i exultant després de marxar-ne amb tres punts a la butxaca. Pablo Machín ha celebrat un triomf capital per un Espanyol seriós que ha fet un dels partits més sòlids del que portem de temporada. "El vestidor està molt content. Pensava que ho estaria més, però el gran esforç que han fet els jugadors els resta energies ara mateix. Estem més a prop d'aconseguir victòries i d'augmentar la confiança", ha confessat l'entrenador espanyolista. Machín ha insistit que cal "sumar per sortir dels llocs de baix", i ha reivindicat que "la prioritat ara és guanyar; la forma ara mateix és secundària".

El tècnic de Sòria ha destacat que s'han imposat a un rival "que fa del seu estadi un fortí", i contra el qual han aconseguit que jugués al que l'Espanyol volia. A propòsit del gol a pilota aturada, el preparador blanc-i-blau ha deixat clar que és una faceta que considera molt important. "Estadísticament, molts gols venen d'accions a pilota aturada, i per aquest motiu els donem molta importància. El mèrit, però, és del llançador i del rematador. Posar-ho en una pissarra és molt fàcil, el mèrit és dels futbolistes".

En aquest sentit, Machín ha elogiat especialment el rol de Bernardo, que torna a ser important amb ell: "Tenia molt poc protagonisme i per això també estava molt descansat. L'he entrenat al Girona i ja coneix molts automatismes del sistema, i per això és de gran ajuda per als futbolistes que té al costat". També ha repartit elogis a Víctor Gómez: "Quan vaig arribar ja em van parlar molt d'ell i després el vaig veure entrenar. La inconsciència de l'edat fa que no li pesi la situació o la classificació de l'equip. Serà un grandíssim futbolista".

stats