COPA DEL REI

Rubi: "És molt important el creixement de molts jugadors"

El tècnic blanc-i-blau reivindica l'actuació d'homes com Lluís López, que ha completat un bon partit

Després d'empatar contra el Betis (1-1) en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, Rubi ha defensat l'actuació del seu equip, que ha presentat una millora respecte els anteriors partits. "Els hem fet sentir molt incòmodes. Ens ha anat molt bé acumular cinc jugadors darrere en fase defensiva", ha explicat el tècnic maresmenc, que ha lamentat el gol encaixat "en un contraatac". 

Sobre l'eliminatòria, l'entrenador de l'Espanyol ha dit que està segur que tindran les seves opcions en el partit de la tornada. "Serà un partit complicat, ja heu vist el potencial del rival. Tenim clar que hem de marcar. Espero un partit on ens costarà tenir la pilota, però estic segur que tindrem les nostres opcions", ha comentat. Sobre el partit d'anada, Rubi marxa molest pel fet que no han aconseguit acabar amb gol "la quantitat de pilotes que s'han recuperat amunt".  

"Estem en la línia de tota la temporada a casa, però fora ens està costant", ha afegit el preparador blanc-i-blau, que ha valorat positivament el "creixement de molts jugadors". Un d'ells, Lluís López, que no ha desentonat en absolut: "Ha demostrat tenir molta personalitat. Estic molt content amb el seu rendiment. Ha tingut davant a grans davanters i ha estat molt bé". Rubi també ha tingut paraules d'elogi pel seu company a l'eix de la defensa, Mario Hermoso: "És un líder, ha ajudat molt al Lluís. És un luxe tenir un jugador jove com ell i que a la vegada tingui tant lideratge". 

El tècnic també ha parlat sobre Roberto Jiménez: "Quan un jugador entrena bé i té la confiança del cos tècnic i companys, és més fàcil. Tenim dos grans porters i es torna a demostrar".