ESPANYOL
Esports 23/08/2018

Álvaro Vázquez, cedit al Saragossa

El club aragonès assumirà la meitat de la fitxa, però nodisposarà d'una opció de compra pel davanter

Roger Requena
1 min
Álvaro Vázquez, durant l'amistós de pretemporada contra el Nàstic

BarcelonaL'Espanyol ha tancat la cessió d'Álvaro Vázquez al Saragossa. El davanter és la setena baixa de l'equip, després de les de Gerard Moreno, Aarón Martín, Marc Navarro, Pau López, José Manuel Jurado i Jairo Morillas. El jugador viatjarà a la ciutat aragonesa en les pròximes hores, per ser presentat aquesta mateixa setmana. El Saragossa, finalment, no disposarà de cap opció de compra pel davanter.

Álvaro Vázquez, que ni tan sols va entrar en la convocatòria del debut a la Lliga contra el Celta, sabia des de feia unes setmanes que l'Espanyol volia buscar-li una sortida. El seu elevat salari (superior al milió d'euros) i el fet que no fos una peça indiscutible en els plans de Rubi el convertien en un dels candidats més ferms a abandonar la plantilla aquest estiu, una sortida que rebaixa la massa salarial.

El badaloní torna d'aquesta manera a jugar a Segona, on ja ho va fer amb el Nàstic el curs passat. Amb els granes va marcar 6 gols en els 18 partits que va jugar. Vázquez té contracte amb l'Espanyol fins al 2020.

stats