Esports 18/09/2011

L'Huracán és l'únic que pot aturar el Reus

Primera ensopegada (2-1) dels del Baix Camp en aquest inici de lliga

El reusenc Álvaro

ValènciaEl Reus de Santi Castillejo va demostrar a València que també és humà. Els roig-i-negres, que havien guanyat els quatre primers partits en el seu retorn a Segona B, van sortir derrotats dissabte a la tarda de Manises (2-1) per un Huracán que, amb onze punts, es posa a tocar dels catalans demostrant també haver sumat un bon inici per aquesta entitat recent fundada. Els dos equips van intentar oferir sobre la gespa artificial del camp el seu millor futbol però els del Baix Camp van patir l'expulsió de Taranilla al primer temps i van quedar condicionats.

Als dos minuts de començar el partit, Taranilla va veure la primera de les seves dues cartulines grogues. A tocar de la mitja hora, Morgado va obrir la llauna fent el primer gol local. Els catalans van reaccionar ràpidament i passat un minut de la mitja hora de joc, Trujillo va establir l'empat de falta directa.

Poc va durar l'alegria dels de Santi Castillejo. Quatre minuts més tard, Taranilla va veure la segona groga i va deixar al seu equip amb deu homes durant gairebé una hora més de partit. A la represa, Amarilla va fer el 2-1 a tocar del quart d'hora i res va moure ja aquest marcador. El Reus va signar la seva primera derrota del campionat i va encaixar també per primera vegada dos gols en un encontre.