Barça
Esports 29/08/2021

Ronald Koeman: "Hi ha jugadors que no tenen futur en aquest club"

El tècnic recalca la necessitat de fer canvis en la plantilla perquè sigui competitiva

2 min
Ronald Koeman durant la pausa d'hidratació

BarcelonaEl tècnic blaugrana s'ha mostrat satisfet per la victòria treballada davant el Getafe tot i que reconeix que el joc de l'equip no ha sigut brillant i queda lluny de la bona imatge donada en el partit contra la Real Societat en el primer matx de la temporada. "Ha sigut un partit a casa complicat on hem sabut patir. El nostre joc amb pilota ha sigut inferior que en altres ocasions, com per exemple l'any passat, en què en partits com aquests ens van empatar i fins i tot guanyar. Psicològicament és un gran pas perquè hem sabut patir i jugar per guanyar", ha dit.

Koeman ha volgut fer valdre la feina feta pels joves en el matx. El paper de Gavi i Nico ha sigut clau en el segon temps, ja que gràcies a ells "el nostre posicionament amb la pilota ha sigut millor; estic molt content amb el seu joc i amb la seva personalitat sobre la gespa, tenint en compte la seva joventut". De fet, el jove de La Masia Gavi ha volgut donar la gràcies al tècnic per l'oportunitat i ha recordat: "Des de petit he volgut debutar al Camp Nou, i avui ho he pogut fer. Ara soc el nen més feliç del món". "Estava una mica nerviós, però he intentat fer-ho tan bé com he pogut", admetia la jove promesa de disset anys després del matx.

La plantilla no està tancada

El neerlandès, a més, ha aprofitat la roda de premsa per remarcar la petició que ja va fer abans del partit: cal escurçar la plantilla. "Segurament en parlarem demà [amb el club], perquè aquesta situació no és bona per a nosaltres, per al club, per als jugadors ni per a mi com a entrenador. Hi ha jugadors que no tenen futur en aquest club. És una situació molt complicada i m'agradaria parlar i decidir, perquè d'aquí quatre dies serà tard", recalcava el tècnic. A més de les sortides, fan falta reforços. "Queden tres dies per tancar el mercat i tant de bo puguem reforçar la plantilla, perquè ho necessitem. Però si no és possible, continuarem treballant amb el que tenim", confessava Koeman conscient de la difícil situació econòmica que viu el club.

stats