FÓRMULA 1
Esports 07/06/2014

Rosberg marca la 'pole' del Gran Premi del Canadà

El pilot alemany aconsegueix la tercera 'pole' de la temporada i arrencarà aquest diumenge (20.00 h, TV3 i A3 TV) per davant del seu company, Lewis Hamilton

Nuria García
1 min
Nico Rosberg ha aconseguit la 'pole' al GP del Canadà de F-1 / CALDRIN XHEMAJ / EFE

BarcelonaNico Rosberg ha aconseguit la 'pole position' del Gran Premi del Canadà i aquest diumenge (20.00 h, TV3 i Antena 3) arrencarà primer al circuit Gilles Villeneuve. El pilot alemany ha fet una última volta gairebé perfecta i ningú l'ha pogut superar. Ni Lewis Hamilton. El britànic, que ha travessat la línia de meta després de l'alemany, ha fet una errada en el segon sector i, tot i aconseguir baixar d'1 min 15 s (els dos pilots de Mercedes han estat els únics que han rodat en 1:14), no ha rebaixat el temps de Rosberg.

Els dos pilots de Mercedes han tornat a ocupar les primeres places de la taula de temps durant tota la sessió d'entrenaments oficials, com ja és habitual aquesta temporada. Al Canadà, qui sembla que s'ha recuperat ha estat Sebastian Vettel, que ha acabat tercer, per davant de molts pilots amb motor Mercedes.

Per darrere de Vettel han acabat els Williams, que han estat la sorpresa del dia. L'escuderia portava millores al Gran Premi del Canadà i els pilots han aconseguit situar-se quart (Valtteri Bottas) i cinquè (Felipe Massa). Fernando Alonso, per la seva banda, ha estat setè i el seu company a Ferrari, Kimi Räikkönen, desè.

La sorpresa negativa ha estat Force India, ja que els monoplaces de Hülkenberg i Pérez no han pogut passar a la Q3, on els pilots lluiten per la 'pole'.

stats