Esports 15/09/2018

L'Argentina fa història conquerint Austràlia per primer cop

Sud-àfrica també ha donat la sorpresa imposant-se als All Blacks

T.p.

BarcelonaJornada històrica al 'Rugby Championship', el torneig que enfronta les quatre grans potències del rugbi de l'hemisferi sud: Nova Zelanda, Austràlia, Sud-àfrica i l'Argentina. Per primer cop a la història, l'Argentina s'ha imposat als australians fora de casa guanyant a Gold Coast per 19-23, cosa que demostra la millora de joc de la selecció dels últims mesos, des de que va arribar el tècnic Mario Ledesma. Els assaigs a la primera part de Nicolás Sánchez i Bautista Delguy, i la bona defensa a la segona part han donat als argentins el segon triomf en quatre partits al torneig. La primera victòria va ser a casa contra Sud-àfrica.

A l'altre partit, els 'springboks' sud-africans han provocat la primera derrota de Nova Zelanda al torneig a casa seva, en guanyar per 34-36. L'última victòria de Sud-àfrica contra els All Blacks fora de casa s'havia produït l'any 2009. Amb tot, Nova Zelanda segueix liderant la classificació còmodament.