Nova Zelanda derrota Irlanda i jugarà les semifinals contra Anglaterra (46-14)

Set assaigs dels vigents campions en una exhibició de joc ofensiu

T.p.
Aaron Smith, celebrant un assaig de Nova Zelanda contra Irlanda al Mundial de rugbi

BarcelonaNova Zelanda i Anglaterra es veuran les cares a les semifinals del Mundial de rugbi el 26 d’octubre a Yokohama després d’imposar la seva llei als quarts de final. Els All Blacks, grans favorits, no han fallat contra Irlanda i l'han derrotada per un clar 46 a 14.

Nova Zelanda, campiona del torneig en les dues últimes edicions, es trobava amb una Irlanda que els havia derrotat per primer cop ara fa un any en un amistós. Però els All Blacks han deixat clar qui mana després d’un primer temps rodó (22-0) en què Irlanda ha passat tot el temps defensant, ofegada pel rival. Aaron Smith, dos cops, i Beauden Barrett, amb tres assaigs, han deixat el partit vist per a sentència.

Nova Zelanda, però, no en tenia prou i ha seguit atacant a la segona part amb assaigs de Taylor, Todd i Bridge. Irlanda, amb un assaig de càstig i un altre de Henshaw, han maquillat el marcador fins al 41-14, però en l'últim minut Barrett ha fet el setè assaig dels All Blacks. Fent miques els irlandesos, els vigents campions van enviar un missatge als seus pròxims rivals, els anglesos.