WATERPOLO
Esports 18/05/2013

El CN Sabadell guanya la piscina de l'Atlètic Barceloneta i iguala la final de la Divisió d'honor masculina

El porter Iñaki Aguilar, clau en el triomf dels vallesans contra l'equip mariner

La Divisió d'Honor de waterpolo ja té els quarts de final definits

BarcelonaEl CN Sabadell ha empatat la final de la Divisió d'honor masculina de waterpolo després de guanyar el segon partit a la piscina de l'Atlètic Barceloneta per 6-9. El tercer partit es jugarà a la piscina del Sabadell, que ha aconseguit superar al campió de la fase regular.

El porter iñaki Aguilar s'ha convertit en la gran estrella del partit aturant un munt d'atacs dels barcelonins. Amb dos gols d'Estrany i Piralkov, el Sabadell s'ha posat 1-5 a l'inici del segon quart. Vrkic i Minguell han aconseguit dos gols claus per somiar abans del descans, que ha registrat un resultat de 3-6.

Durant el tercer quart l'equip mariner s'ha acostat (6-7) amb dos gols de Rubén de Lera, però el Sabadell ha aconseguit sentenciar en el darrer quart amb el tercer gol de Pere Estrany.