Esports 26/04/2021

El Sabadell tomba el Mallorca per seguir somiant (1-0)

ARA
Una imatge del partit

SabadellEl Sabadell va tombar ahir el Mallorca (1-0) i continua somiant amb la permanència. Un golàs de xilena de Jaime Sánchez va permetre que l’equip arlequinat sumés tres punts contra un rival que busca l’ascens directe a Primera Divisió. Tot i no poder fer jugar Stoichkov, cedit pel Mallorca amb la clàusula de la por, el conjunt local va fer un partidàs a la Nova Creu Alta.

La necessitat dels jugadors entrenats per Luis García Plaza no va poder amb la dels d’Antonio Hidalgo, que van treure màxim profit del gol de Jaime Sánchez abans del primer quart d’hora per sumar tres punts després de quatre partits sense fer-ho. La victòria deixa el Sabadell amb 37 punts, a dos de la salvació.

El Mallorca va trigar menys d’un minut a obrir el marcador, però el gol va quedar anul·lat per fora de joc d’Álvaro Jiménez. Aquest desencís inicial i el gol local van incomodar un equip visitant que no va poder desenvolupar el seu joc habitual. Semblava que al Sabadell li tocaria patir a la segona meitat, però els minuts han anat passant i el conjunt local s’ha fet fort. Mackay es va encarregar de malbaratar les oportunitats d’un rival que va veure com el seu entrenador, Luis García, era expulsat per protestar. Tot i dominar la possessió, el seu equip no va generar perill i va perdre els quart partit en els últims cinc desplaçaments.

El Sabadell, que va exhibir un joc disciplinat i una bona col·locació dels seus jugadors, va trencar una ratxa de cinc mesos sense guanyar a la Nova Creu Alta. L’última victòria datava del 22 de novembre.