LLIGA DE CAMPIONS
Esports 08/07/2014

El campió d'Andorra supera la primera ronda de la Champions gràcies a un gol del seu porter en el darrer minut

El FC Santa Coloma ha superat el Banants armeni gràcies al gol d'Eloi Casals

BarcelonaEl FC Santa Coloma, campió de la lliga d'Andorra, ha superat el primer torn de la Champions League gràcies a un gol del seu porter, Eloi Casals, en el minut 95. L'equip andorrà havia guanyat el partit d'anada per 1-0 contra el Banants, campió armeni. En el partit de tornada, Ildefons Lima ha fet el 0-1, però els armenis han aixecat el partit, posant-se 3-1. Casals, lleidatà, és un porter amb experiència a equips de Segona B.

En la darrera jugada del partit, el porter andorrà ha pujat a rematar, fent el gol de la classificació. El rival del FC Santa Coloma serà el Maccabi, campió de la lliga d'Israel. Club entrenat per un altre català, Òscar García Junyent.