Rugbi
Esports 20/12/2015

Jornada rodona per a la Santboiana

La Santboiana passa per sobre de l'Alcobendas i queda a dos punts del líder, El Salvador, que ha vist com es quedava sense el triomf per un assaig del Barça a l'últim sospir

M.m.
2 min
La UE Santboiana ha guanyat a Alcobendas / @ALCOBENDASRUGBY

BarcelonaBona jornada per als equips catalans de la Divisió d'Honor de rugbi, en especial de la Santboiana, que gràcies a la seva victòria amb bonificació s'ha reenganxat a la part alta de la classificació. I ho ha fet, en bona part, pel cop de mà del Barça, que ha aconseguit l'empat a l'últim sospir i ha evitat que el líder, El Salvador, s'escapés.

El conjunt del Baix Llobregat ha passat per sobre de l'Alcobendas (14-44), en un partit igualat a la primera part però que no ha tingut color a la represa. Els locals han aguantat el tipus durant els primers 40 minuts, que s'han resolt per un ajustat 9-13 a favor dels de Sant Boi. El segon temps, però, ha estat un vendaval, amb quatre assajos santboians.

Josh Casey, amb tres cops de càstig i cinc transformacions, ha estat protagonista a Alcobendas. Mentre que les marques se les han repartides Javi de Orbaneja (2), Albert Millan, Nil Baró i Afa Tauli.

Si el triomf de Sant Boi ha estat còmode, l'enfrontament que s'ha viscut a la Teixonera ha estat igualat i incert fins al final. El Barça s'enfrontava contra El Salvador, que tenia opcions de situar-se líder aprofitant que el Quesos ha aplaçat el seu partit. En efecte, els de Valladolid han tancat l'any encapçalant la classificació, però per només un punt. I és que el Barça ha aconseguit empatar a falta de dos minuts i sumar dos punts molt valuosos en la lluita per marxar de la zona de descens.

Ha estat un partit amb intercanvi de cops i poca anotació. A la primera part, Bruno Granell –amb una marca– i Noel Max –amb un cop– han fet pujar els vuit punts del Barça a l'electrònic. Però El Salvador ha marxat al vestidor amb avantatge (8-12). A la represa, els visitants tan sols han pogut anotar un cop de càstig, mentre que Noel Marx, amb una marca transformada al minut 77, ha aconseguit l'empat a quinze definitiu.

12a jornada

Alcobendas 14 - 44 UE Santboiana

Ampo Ordizia 25 - 27 Getxo Artea

Complutense Cisneros 30 - 3 Pozuelo

Bizkaia Gernika R.T. 27 - 21 Hernani

F.C. Barcelona 15 - 15 SilverStorm El Salvador

VRAC Quesos - Bathco Rugby (ajornat)

Classificació

1 SilverStorm El Salvador 44 punts

2 VRAC Quesos Entrepinares 43 (-2 partits)

3 UE Santboiana 42

4 Alcobendas Rugby 39

5 Complutense Cisneros 38

6 Bathco Rugby 34 (-1)

7 Ampo Ordizia 30

8 Getxo Artea 26

9 Hernani 20

10 Bizkaia Gernika 18

11 F.C. Barcelona 17 (-1)

12 Pozuelo 5

stats