Futbol Català
Esports 08/10/2011

Un dissabte clau per Sant Andreu i Llagostera

Els dos equips catalans jugaran aquesta jornada de forma avançada i a domicili, buscant començar a sortir de la zona compromesa de la taula

Redacció
1 min
L'Hospi vol tornar a omplir el seu estadi

BarcelonaEl Saragossa B i el Sant Andreu viuran un duel directe en el partit que obrirà la vuitana jornada de lliga al grup tercer de Segona B. Separats per només un punt i en zona de descens i plaça de promoció de permanència respectivament, el possible triomf d'un o altre equip suposarà un salt important a la taula. El duel que tancarà la jornada serà L'Hospitalet-Huracán, diumenge a la tarda, amb portes obertes per a tothom i presentació del futbol de base dels riberencs.

També en dissabte es desplaçarà el Llagostera a Dénia. L'encontre comparteix característiques amb el del Sant Andreu. En aquest cas, tots dos equips viuen dins les quatre places marcades amb un fanalet vermell. L'equip d'Oriol Alsina buscarà la primera victòria del campionat. Per la seva banda, Badalona i Reus jugaran a casa diumenge a la tarda rebent l'Oriola i el Gandia respectivament. El Lleida ho farà a domicili contra l'Ontinyent.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

SARAGOSSA B - SANT ANDREU

Dissabte 8 d'octubre · 17 hores

DÉNIA - LLAGOSTERA

Dissabte 8 d'octubre · 20 hores

BADALONA - ORIOLA

Diumenge 9 d'octubre · 17 hores

REUS - GANDIA

Diumenge 9 d'octubre · 17 hores

ONTINYENT - LLEIDA

Diumenge 9 d'octubre · 18 hores

L'HOSPITALET - HURACÁN

Diumenge 9 d'octubre · 19:15 hores (portes obertes)

stats