BARÇA
Esports 21/06/2016

Seguiment FCB denunciarà davant la Comissió de Disciplina del Barça Jordi Cases, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu

La plataforma va decidir en assemblea que els socis que han propiciat la sanció al club han de tenir una sanció

A.l.
1 min
Neymar durant un entrenament amb el Barça.

BarcelonaUn any després de presentar-se com a plataforma amb la intenció de concórrer a les eleccions, Seguiment FCB ha anunciat que demanarà responsabilitats en el cas Neymar. Ho farà internament, sense acudir a la via judicial. Durant els propers dies, denunciaran davant la Comissió de Disciplina del Barça tots els socis que "han propiciat amb la seva actuació o negligència" la sanció pel cas Neymar. Dit d'una altra manera, Jordi Cases –com a impulsor de la querella– i els presidents Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu. Així ho va aprovar Seguiment FCB en una assemblea, una manera d'atorgar representativitat a una decisió d'aquesta magnitud.

La plataforma demana el compliment dels articles 74 d i 75 dels Estatuts, on s'especifica que la "realització de conductes que comportin la imposició de sanció executiva, bé sigui econòmica o de qualsevol altra mena", seran qualificades d'infracció molt greu, i comportaran si escau la "pèrdua de la condició de soci, suspensió de la condició de soci de quatre mesos i un dia a dos anys" o "la prohibició" d'entrar a les instal·lacions de l'entitat catalana entre un i dos anys.

Seguiment FCB no s'adhereix a la iniciativa d'un altre actor important del barcelonisme d'aquests últims anys, Manifest Blaugrana, perquè descarta taxativament acudir a la justícia ordinària, un procés que –asseguren– perjudica el Barça.

stats