JOCS OLÍMPICS D'HIVERN
Esports 19/02/2014

La selecció russa d'hoquei gel perd contra Finlàndia i marxa del pavelló escridassada per la seva afició

L'equip era una de les opcions de medalla de la delegació amfitriona dels Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi

Efe / Ara
Els aficionats russos s'han quedat muts amb l'eliminació del seu equip d'hoquei gel als quarts de final / ERIC GAILLARD / REUTERS

Sotxi / BarcelonaLa selecció de Finlàndia ha derrotat aquest dimecres la de Rússia (3-1), que ha acabat sent escridassada per la seva pròpia afició, i s'enfrontarà a Suècia en la primera semifinal del torneig olímpic d'hoquei gel dels Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi.

Ilya Kovalchuk ha avançat a Rússia en el vuitè minut, però dos gols de Juhamatti Aaltonen i Teemu Selanne han posat per davant els finlandesos, que han acabat amb avantatge de 2-1 el primer període, per a major decepció del públic local, que ha omplert el Bolshoi, el més espectacular dels palaus de gel de l'anell olímpic de Sotxi.

Mikael Granlund ha ampliat l'avantatge finlandesa en el sisè minut del segon període i el marcador ja no s'ha mogut en el tercer, el que ha provocat la ira de l'afició local amb el seu equip, que ja va haver de buscar l'entrada en quarts a través del partit de repesca, en què va derrotar (4-0) Noruega.

Els aficionats russos, que s'aplegaven al parc olímpic de Sotxi per veure el partit a través d'unes pantalles gegants, s'han quedat muts quan han vist que el seu equip queia als quarts de final de la competició quan l'equip d'hoquei gel era una de les opcions de la delegació amfitriona per fer-se amb una medalla.