Ciclisme
Esports 11/07/2021

Sepp Kuss guanya la primera etapa pirinenca del Tour

Tadej Pogacar defensa bé el mallot groc a Andorra

À.G.
1 min
Sepp Kuss

BarcelonaEl nord-americà Sepp Kuss es va imposar en la primera etapa pirinenca del Tour de França, per davant del murcià Alejandro Valverde, mentre que l'eslovè Tadej Pogacar va mantenir el mallot groc i el colombià Rigoberto Urán va recuperar el segon lloc en una etapa que va finalitzar a Andorra la Vella.

En la seva segona participació en el Tour, el ciclista de Colorado, de 26 anys, va aconseguir la seva segona victòria en una volta de tres setmanes, després de la que va aconseguir el 2019 a la Volta a Espanya. Alejandro Valverde, el més veterà del grup als seus 41 anys, va ser segon a 25 segons del guanyador, a prop de la seva cinquena victòria a la ronda gal·la en què el 2015 va ser tercer.

En el grup de favorits el francès Guillaume Martin, que la vigília es va enfilar a la segona posició després de culminar una escapada, es va quedar despenjat en el descens del port d'Envalira i va acabar cedint aquesta posició a Urán. El colombià està a 5.18 del líder i el tercer és el danès Jonas Vingegaard, a 5.32, per davant de l'equatorià Richard Carapaz, a 5.33. El mallorquí Enric Mas, que va entrar amb els favorits, va pujar una plaça, la qual va perdre Martin, i ara és vuitè i es va quedar a 10 segons de la setena plaça, perquè el kazakh Alexey Lutsenko va perdre temps.

stats