Fórmula1
Esports 08/07/2011

La pluja marca la primera jornada d'entrenaments lliures de Fórmula 1 a Silverstone

Felipe Massa (Ferrari) marca el millor temps a la sessió de la tarda (1:49.967), quatre segons més ràpid que el millor registre del matí, de Mark Webber (Red Bull)

Redacció
1 min
Fernando Alonso derrapa i és superat per Mark Webber

SilverstoneLa pluja marca la primera jornada d'entrenaments lliures de Fórmula 1 a Silverstone.

Felipe Massa (Ferrari) marca el millor temps a la sessió de la tarda (1:49.967), quatre segons més ràpid que el millor registre del matí, de Mark Webber (Red Bull).

La previsió per aquest dissabte és de pluja, però el diumenge podria disputar-se la cursa en sec.

La pluja ha marcat la primera jornada d'entrenaments lliures al circuit britànic de Silverston, que han acabat amb el millor registre marcat pel Ferrari de Felipe Massa. El pilot brasiler, amb un crono de 1:49.967, ha marcat el millor temps absolut a la sessió de la tarda, superant en quatre segons el registre més ràpid del matí, obra de l'australià Mark Webber (Red Bull).

La segona sessió s'ha acabat després d'una hora i mitja, i amb gairebé tots els cotxes esperant a boxs -per culpa de la pluja-, si bé a l'últim quart d'hora gairebé tots han sortit per aprofitar la jornada.

La pluja, intensa i intermitent per la tarda, ha ensorrat el treball de les dotze escuderies, ja que amb l'excepció de Toro Rosso -que ha rodat sobre la pista malgrat l'aiguat- la resta no han sortit.

Només a l'últim quart d'hora, quan ha parat de ploure, i ja s'havia definit un petit carril amb poca aigua, els pilots han sortit a rodar per aprofitar la jornada.

Per aquest dissabte la previsió és, novament, de pluja; tot i que sembla que el diumenge la cursa es podria disputar en sec.

stats