Tenis
Esports 23/01/2013

Sloane Stephens, de 19 anys, elimina Serena Williams dels quarts de final de l'Open d'Austràlia

La nord-americana, número 29 del rànquing WTA, aixeca un set en contra i elimina una de les grans favorites a Melbourne Park

Ara
1 min
Sloane Stephens, eufòrica després d'arribar a les semifinals de l'Open d'Austràlia

BarcelonaLa nord-americana Sloane Stephens, de només 19 anys, ha donat la gran sorpresa del primer 'Grand Slam' de la temporada en derrotar la seva compatriota Serena Williams als quarts de final de l'Open d'Austràlia (3-6, 7-5 i 6-4).

Williams, tercera favorita, no havia cedit cap set en tot el torneig. Aquesta matinada, de fet, ha començat el partit guanyant el primer, per 6-3. Però en el segon, després d'una hora de joc, Stephens ha aconseguit la gesta al Melbourne Park aprofitant unes molèsties de Williams a l'esquena. Això ha donat moral a la número 29 del rànquing WTA, que s'ha endut el segon i tercer sets per arribar per primer cop a les semifinals del torneig. S'enfrontarà a la bielorussa Victoria Azarenka.

Stephens ha reconegut que, des del començament, s'ha vist amb opcions de guanyar. Però ha sigut especialment després de perdre el seu servei en el segon set, que s'ha posat 2-0 en contra, quan s'ha convençut que podia: "Així no és com vols que vagi el partit, m'he dit a mi mateixa. Lluita cada pilota, corre-les totes i lluita-les. A partir d'aquell moment, he començat a jugar més agressiva, pujant a la xarxa i sentint-me cada cop més còmoda", ha declarat la tenista.

Les Williams, eliminades en dobles

Serena Williams, juntament amb la seva germana Venus, també s'ha acomiadat de la competició en dobles, després de perdre contra les italianes Sara Errani i Roberta Vinci.

stats