BARÇA
Esports 05/10/2016

La revenda d'entrades i abonaments surt cara als socis del Barça

La comissió de disciplina obre expedient a 35 socis per vendre's l'entrada del partit contra el Borussia Mönchengladbach

A.l.
1 min
Gerard Piqué buscant amb la mirada els aficionats del Barça presents al Borussia-Park per celebrar amb ells el gol del triomf blaugrana. Piqué ja ha marcat 9 gols en partits de Lliga de Campions.

BarcelonaLa comissió de disciplina del Barça va obrir expedient a 35 socis aquest dimarts per haver-se venut l'entrada adquirida a través del club per al partit de la Lliga de Campions contra el Borussia Mönchengladbach. Es tracta d'una conducta constitutiva d'una infracció que pot comportar la pèrdua de la condició de soci, tal com recullen els estatuts.

En la mateixa reunió es van analitzar els 382 expedients oberts durant la temporada passada. La gran majoria, 272 casos, van ser per revenda dels abonaments (45 a la Champions i 227 a la Lliga). També hi va haver 15 casos per comportament incívic, dos per consum d'alcohol i tres per consum d'estupefaents. Després de l'anàlisi dels informes, 192 van acabar amb sanció, 126 amb sobreseïment, 62 encara estan en curs pendents de resolució, un va acabar amb amonestació i un altre, amb la baixa del carnet de soci.

Entre les sancions aplicades, quatre casos van acabar amb un any de sanció de la condició de soci, 40 amb vuit mesos de suspensió, 54 amb mig any, 63 amb quatre mesos, 26 amb dos mesos, quatre amb un mes i un soci amb amonestació privada.

stats