NBA
Esports 28/05/2013

Els San Antonio Spurs, primers finalistes de la NBA després de derrotar els Grizzlies (93-86)

Marc Gasol valora positivament la temporada de l'equip malgrat la derrota contra els texans

Ara
1 min

BarcelonaEls San Antonio Spurs s'han convertit en els primers finalistes de la NBA després de derrotar per 93 a 86 els Memphis Grizzlies. L'equip de Marc Gasol ha perdut la semifinal de l'oest per un contundent 4-0. Aquesta serà la cinquena vegada que San Antonio jugarà la final de la NBA. El francès Tony Parker, amb 37 punts i sis assistències, ha brillat en el darrer partit de la semifinal.

Marc Gasol ha jugat 41 minuts i ha anotat 14 punts amb els Grizzlies. "És clar que hauríem d'haver estat millors per poder guanyar uns rivals que per a mi són dels més grans equips dels últims 15 anys", ha declarat Gasol, que ha sumat 14 punts (5-12, 0-0, 4-5), cinc rebots, tres taps, cinc assistències i ha recuperat una pilota. "Hem d'aprendre la lliçó i continuar creixent".

Gasol ha afegit que "lluitem de principi a fi, i això és el que ens ha de deixar tranquils de cara al futur. No queda en nosaltres cap dubte que ho vam donar tot al camp, la diferència va ser que al davant vam tenir un equip que va ser millor que nosaltres, perquè va fer una gran sèrie". El jugador català creu que "seguirem creixent com a equip, i això és el més important que hem aconseguit aquesta temporada".

stats