LLIGA DE CAMPIONS
Esports 16/09/2019

Ter Stegen: "No tenim més pressió per Anfield, sempre en tenim"

El porter té ganes de tornar a jugar amb Messi, a qui cada cop veu més fort

Toni Padilla
2 min
Marc-André ter Stegen en la roda de premsa prèvia al duel contra el Borussia Dortmund

Enviat especial a DortmundMarc-André ter Stegen s'ha encarregat de parlar abans del debut a la Champions del Barça aquesta temporada. L'alemany, titular a la final de Berlín del 2015, torna a la seva terra per veure's les cares amb el Borussia de Dortmund, club entrenat pel suís Lucien Favre, l'home que el va fer debutar al Borussia Moënchengladbach. "No tenim més pressió pel que va passar a Anfield, sempre tenim pressió a la Champions. Aquesta competició sempre és el nostre objectiu, però l'any passat es va fallar en un moment clau. Després d'Anfield tothom volia que la temporada s'acabés. Cal aprendre de les errades i jugar ben concentrats tot el partit", ha explicat. De Favre, n'ha dit: "És un dels entrenadors de la meva vida, és molt bon entrenador, caldrà estar atents".

Dortmund

"És un camp molt complicat. Quan hi venia en partits de lliga sempre tocava patir. Espero poder guanyar el partit, és una competició que ens il·lusiona, seria bonic poder debutar amb triomf, ens ajudaria", ha explicat el porter recordant els anys que hi venia amb el Möenchengladbach. Ter Stegen ha explicat: "Recordo el tercer partit, que vam guanyar. Dels altres no en tinc un bon record. Espero millorar les estadístiques. Qui no conegui aquest estadi, ja veurà com fa posar la pell de gallina".

Messi

Preguntat per Messi, ha dit: "Treballa per estar fort de cara a la temporada, però serà l'entrenador qui decidirà [si juga], espero que torni a ser amb nosaltres aviat. Espero que torni aviat i que ens pugui ajudar".

Alcácer

Sobre Alcácer, el golejador del Borussia, Ter Stegen ha dit que "mai ha canviat, és l'Alcácer de sempre". "Crec que va venir a Dortmund per tenir més minuts i la va encertar, perquè és un club espectacular i ja ho pots veure amb les seves xifres. Espero que continuï igual, excepte demà... Demà que pari", ha bromejat.

Els gols en contra

Ter Stegen ha admès que els han macat molts gols: "No és el que esperem, cal acceptar-ho i millorar. Alguns gols són errades que es poden corregir, ja n'hem parlat. Tenim una bona comunicació".

Manuel Neuer

La premsa alemanya també ha preguntat a Ter Stegen per les seves paraules sobre el fet de ser suplent a la selecció, unes declaracions que van provocar una resposta de Manuel Neuer, el porter titular, dient-li que li hauria hagut de dir ell mateix a la cara. "No m'agrada ser suplent, però no vull seguir amb aquest tema. Qui no juga sempre vol fer-ho, és normal. Tots volem jugar a la selecció. No crec que sigui justa la reacció de Neuer, però no vull donar més importància a aquest tema".

stats