Suárez torna a la selecció donant un gran empat a l'Uruguai contra el Brasil

Neymar veu la groga i no jugarà el proper partit de la selecció brasilera

Toni Padilla
Neymar i Suárez, al final del Brasil-Uruguai

BarcelonaFeia més de 20 mesos que Suárez no podia jugar amb la seva selecció. Sancionat per donar una queixalada a Chiellini l'estiu del 2014, Suárez ha esperat 20 mesos i ha pogut tornat aquesta matinada amb un partit clau de les eliminatòries per ser al mundial: Brasil-Uruguai. I com ja sol passar, el menut Uruguai s'ha fet gran al camp i ha tret un bon punt (2-2). "És el retorn somiat" ha admès Suárez. L'Uruguai hauria pogut ser golejat durant el primer temps, però a la segona part, hauria pogut guanyar.

Douglas Costa ha fet el primer gol ja als dos minuts de joc i Augusto, poc després ha fet el 2-0. Era un festival brasiler, aprofitant les baixes uruguaianes a la defensa, sense Godín i Gimenez. Però abans del descans cavani ha marcat el 2-1. A la segona part, Suárez ha fet molt de mal, marcant el 2-2 i perdonant el tercer. David Luiz no l'ha pogut aturat gairebé mai. "Aquest equip ha demostrat rebel·lia i caràcter" ha dit el blaugrana.

Neymar per cert, ha vist una groga i no podrà jugar contra el Paraguai. Tornarà a Barcelona.