Moto 2
Esports 26/04/2014

Tercera 'pole' consecutiva de Tito Rabat a Moto2

En una qualificació molt ajustada i resolta al darrer minut, el pilot català ha superat Zarco i Simeon per menys d'una dècima a l'Argentina

Ara
1 min
Tito Rabat, en els entrenaments d'aquest dissabte a l'Argentina / JUAN MABROMATA / AFP

BarcelonaTito Rabat tornarà a sortir primer a Moto2. El pilot català ha estat el més ràpid en les tres sessions de qualificació d'aquesta temporada. La darrera, aquest dissabte, al nouvingut circuit de Termas de Río Hondo (Argentina), en què ha superat Zarco i Simeon per menys d'una dècima.

Ha estat una sessió emocionant i que, com sol passar a la categoria mitjana, no s'ha resolt fins al final. Johann Zarco era qui tenia el millor temps en el tram final de la qualificació, seguit de Maverick Viñales. Però, a cinc minuts per acabar, tots els pilots favorits han sortit a fer una darrera volta ràpida.

Així ha estat com Tito Rabat ha pogut aconseguir un últim gir estratosfèric que li ha valgut la 'pole position', la tercera consecutiva del curs, amb un temps de 1:43.961, superant Zarco per només una dècima. Com també ha millorat temps Xavier Simeon, que a 0.077 del 'poleman' ha completat la primera fila de la graella.

Viñales ha acabat caient fins al quart lloc, a 0.207 de Rabat. Darrera seu s'han classificat Jonas Folger (0.213) i el mallorquí Lluís Salom (0.361), que tanca la segona fila de la graella de sortida.

stats