Moto3
Esports 16/06/2012

Tercera 'pole' consecutiva per Maverick Viñales

El pilot empordanès ha dominat la sessió d'entrenaments oficials, dues dècimes més ràpid que Efrén Vázquez; i a gairebé un segon d'Alexis Masbou, que sortirà tercer

M. Molina
1 min
Maverick Viñales, divendres, a Silverstone MIRCO LAZZARI / GETTY

BarcelonaMaverick Viñales ha tornat a demostrar que és el pilot amb millor forma a la categoria de Moto3, almenys a les sessions de qualificació. I és que ha aconseguit la 'pole' a Silverstone, la tercera consecutiva. El pilot empordanès ha volat sobre la pista i ha estat gairebé dues dècimes més ràpid que Efrén Vázquez. Mentre Alexis Masbou, el tercer, s'ha situat a gairebé un segon de distància.

Viñales, que arribava a la cita després d'imposar-se al Gran Premi de Catalunya, ha mantingut el nivell de pilotatge i també s'ha imposat davant la resta de pilots. En especial, de Sandro Cortese, el seu rival a la lluita pel Mundial. L'alemany lidera el campionat, i també havia estat el més ràpid als lliures del dissabte al matí. Però a l'hora de la veritat, el de Roses no ho ha dubtat ni un moment i ha rebaixat considerablement el temps fins a situar-se en un insuperable 2:16.187. Cortese, que aquest diumenge sortirà quart, s'ha quedat a 0.936.

D'altra banda, el mallorquí Luís Salom havia aconseguit situar-se amb el quart millor temps, a l'última volta de totes; però els comissaris li han retirat el temps perquè ha passat per un dels marges del circuit i finalment sortirà des de la sisena posició. Àlex Rins partirà 10è; Isaac Viñales ho farà 23è i Héctor Faubel 24è.

stats