MOTOCICLISME - MOTO3
Esports 12/09/2015

Tercera 'pole' de la temporada per a Enea Bastianini a Moto3

La primera fila de la graella la completen Brad Binder i Danny Kent. Isaac Viñales arrencarà aquest diumenge (11 h) des de l'onzena posició

Nuria García
1 min
Enea Bastianini, pilot de Moto3, a Assen / GRESINI RACING

BarcelonaEnea Bastianini ha aconseguit la 'pole position' del Gran Premi de San Marino de Moto3 i, per tant, aquest diumenge (11 hores) arrencarà des de la primera posició al circuit de Misano. L'italià ha dominat la sessió durant molta estona, ja que ben d'hora ha aconseguit rodar en 1:43.011 i fins a les acaballes dels entrenaments ningú l'ha superat en la taula de temps. És la tercera 'pole' de l'italià aquesta temporada en la categoria petita.

Però quan s'ha entrat en 'últim quart d'hora, primer Antonelli i després Binder han superat el seu registre. L'italià ha reaccionat i ha marcat un 1:42.436 que ningú ha pogut superar. També ha reaccionat Danny Kent, el líder del Mundial. Quan faltava un quart d'hora per al final, el britànic tenia el 13è millor registre, però finalment ha aconseguit un temps que li permet sortir tercer, des de la primera fila de la graella, acompanyant Bastianini i Brad Binder.

La segona fila de la graella l'ocuparan Antonelli, Fenati i Oliveira. El català Isaac Viñales arrencarà des de l'onzena posició mentre que el valencià Jorge Navarro, després de la caiguda en els entrenaments lliures de divendres, no ha sortit a pista.

stats