JUDO
Esports 05/09/2014

Dos catalans participen a la Copa d'Europa de judo

Eric Peña i Tomàs Morales competeixen a Bratislava aquest cap de setmana

Ferran Piqué
2 min

BarcelonaDurant els dies 6 i 7 de setembre la ciutat eslovaca de Bratislava acollirà la European Cup de Bratislava, que comptarà amb la presència de dos judokes catalans, Eric Peña i Tomàs Morales.

Eric Peña, del club de les Escolàpies Llúria, competirà el dissabte a partir de les 10 h a la categoria de -66 kg. El català que ve d’aconseguir un 5è lloc en la Copa d’Europa de Sildenfingen (Alemanya) i de proclamar-se campió en la Copa d’Espanya de València afronta la competició amb il·lusió i ganes de lluir-se al tatami del Pavelló HANT Aréna Bratislava. “L’objectiu és pujar al podi. Hem estat gairebé tot l’estiu entrenant i em trobo en una bona condició, fet que fa que aquest cap de setmana pugui tenir una bona actuació a Bratislava”, comentava Eric Peña.

Per altra banda, Tomàs Morales competirà el diumenge en la categoria de -81 kg. Morales, de 22 anys, va quedar en 5a posició al Panamerican Open de Buenos Aires i assisteix a aquesta prova puntuable dins el circuit europeu amb la finalitat de fer un bon nombre de combats i començar a agafar ritme. “En el moment on som ara, principi de temporada, és molt important anar acumulant minuts de combat per tal d’agafar ritme, per tant, això és el que vull fer en aquesta competició, i, per què no, intentar lluitar per penjar-me una medalla”, explicava el català.

Ambdós judokes del Nucli de Tecnificació Barcelona Nord han entrenat durant tot l’estiu i només han fet una parada de 10 dies amb la mirada posada en el retorn de l’activitat competitiva. “El fet de no haver fet una aturada gaire llarga durant les vacances i tornar als entrenaments amb una doble sessió cada dia ens està fent agafar un bon estat físic ràpidament”, afegia Tomàs.

stats