BÀSQUET
Esports 26/02/2013

Ante Tomic (Barça Regal), millor jugador de febrer de la Lliga Endesa

Va ser el màxim anotador a Manresa, anotant la cistella del triomf contra el Fuenlabrada

Ara
1 min
Ante Tomic

BarcelonaEl pivot del Barça Regal Ante Tomic ha estat escollit com el jugador més valuós (MVP) del mes de febrer, amb una mitjana de 26,3 punts de valoració. En les tres jornades del mes de febrer, una menys per la disputa de la Copa del Rei, el Barça s'ha apuntat tres victòries i en les tres el jugador més destacat i determinant ha estat el pivot croat.

La seva millor actuació ha arribat en el primer duel disputat a Manresa. Al Nou Congost, Tomic va ser el màxim anotador en aconseguir 24 punts amb 30 punts de valoració. Contra el Fuenlabrada, a més, va aconseguir la cistella decisiva per a la victòria en l'últim segon. I a Múrcia va aconseguir dobles figures amb 19 punts i 12 rebots. A més dels 26,3 punts de valoració de mitjana aconseguits, Ante Tomic ha aconseguit en aquest mes de febrer unes mitjanes de 20,3 punts anotats, 9,3 rebots capturats, 1 assistència repartida, 1,3 taps col·locats i 4,6 faltes personals forçades.

Amb aquests números, el pivot blaugrana se situa en la tercera posició del rànquing de valoració, amb 16,5 punts de mitjana per partit, i la mateixa plaça ocupa en la taula de màxims rebotadors de la competició, amb una mitjana de 6,82 captures per partit.

stats