Trial
Esports 22/05/2011

Toni Bou aconsegueix la victòria a França i amplia l'avantatge al campionat mundial de trial

El pilot de l'equip Repsol ha sumat la segona victòria al Mundial, mentre Laia Sanz ha acabat a la 18a posició en categoria júnior

Redacció
1 min
Toni Bou, en acció durant el Trial de França

BarcelonaToni Bou s'ha adjudicat la victòria a la segona jornada del Gran Premi de França de Trial, tercera prova puntuable pel Campionat del Món. Amb aquesta victòria, la segona de la temporada, el pilot català ha ampliat el seu avantatge al capdavant de la classificació.

Bou, que en la jornada del dissabte havia acabat 3r, ha acabat la primera passada del diumenge a tan sols un punt del líder -Albert Cabestany-. Però gràcies a una segona passada impecable, on no ha comés cap punt de penalització, s'ha adjudicat la victòria final per davant de Cabestany i Adam Raga.

D'altra banda, a la categoria júnior, Laia Sanz ha acabat a la 18a posició final. Un resultat que significa que per primer cop ha quedat fora de la zona de punts.

La propera prova del Campionat del Món de Trial serà el Gran Premi d'Espanya, que es disputarà el 19 de juny a Pobladura de las Regueras (Lleó).

Gran Premi de França de Trial

1-Toni Bou 12 punts

2-Albert Cabestany 23 p.

3-Adam Raga 29 p.

4-Takahisa Fujinami 32 p.

5-Jeroni Fajardo 46 p.

Campionat del Món de Trial

1-Toni Bou 55 punts

2-Adam Raga 48 p.

3-Albert Cabestany 47 p.

4-Jeroni Fajardo 39 p.

5-Takahisa Fujinami 39 p.

stats