MotoGP
Esports 05/07/2011

El director esportiu de l'equip Honda LCR de MotoGP ratifica Toni Elias per les 3 pròximes curses

En declaracions al programa Catalunya Vespre Esports de Catalunya Ràdio, Lucio Cecchinello va desmentir que hagués pres la decisió de prescindir del manresà

Redacció
1 min
Toni Elias, amb la placa a l'avinguda dels campions.

BarcelonaToni Elias continuarà formant part de l'equip Honda LCR de MotoGP, com a mínim, fins les tres pròximes curses. Així ho ha confirmat al programa Catalunya Vespre Esports -de Catalunya Ràdio- el seu director d'equip, Lucio Cecchinello.

El director ha negat els rumors que informaven que havia decidit prescindir del pilot manresà per culpa dels seus mals resultats a les curses, i ha assegurat que el pilot "està ratificat" per les properes tres proves del campionat, que s'han de disputar a Alemanya, els Estats Units i la República Txeca.

Després de guanyar el campionat del món de Moto2, Toni Elias ha retornat aquesta temporada a la categoria reina del mundial de motociclisme, però els seus resultats no són gens bons. I és que després de vuit curses disputades ocupa la 13a posició a la classificació del mundial; i durant la temporada el seu millor resultat ha estat una 8a posició al Gran Premi de la Gran Bretanya.

stats