Copa Asobal
Esports 21/12/2013

Toni García: "No només hem tingut sort perquè fins l'últim moment hem volgut guanyar aquest partit"

"Ens mereixem aquesta final perquè el què està fent aquest equip és molt gran", ha dit el tècnic del Fraikin BM Granollers

M.c.
1 min
Toni García, entrenador del Fraikin Granollers

BarcelonaDesprés d'aconseguir el pas a la final de la Copa Asobal en vèncer al Naturhouse en un final frenètic (29-28), Toni García ha dit que "sabiem que seria un partit intens però hem estat molt encertats en defensa, ajudant molt a la nostra porteria". "Aquesta ha estat una de les claus del partit", ha confimat l'entrenador del Fraikin, que ha afegit: "La defensa i la porteria són un pack. En Matias Schulz està sent un dels nostres referents aquesta temporada".

"Al final del matx no només hem tingut sort. Nosaltres estàvem a la pista, i fins l'últim moment hem volgut treure aquest partit", ha afegit Toni García.

"Ens mereixem aquesta final i l’hem de gaudir el màxim possible. El que esta fent aquest equip és molt gran. Aquesta fita té molt de valor", ha confessat el tècnic català.

Respecte a una possible final amb el FC Barcelona, l'entrenador del Granollers ha explicat: "Tenim una manera de funcionar que ens ha anat bé a la Lliga asobal i hem de seguir-la aplicant demà. El nostre rival a la final es trobarà davant un equip amb intensitat i orgull, que farà el màxim per intentar guanyar-lo".

"Sóc un entrenador de base i he tingut campionats d’Espanya que m’han fet vibrar moltíssim. Però arribar a una final de la Copa Asobal és un dels moments mes grans. Però em quedo amb el creixement continu que està fent aquest grup", ha conclòs Toni García.

stats