FUTBOL CATALÀ
Esports 23/05/2015

L'Ascó empata amb el Jumilla en el play-off d'ascens a Segona B (2-2)

Bon empat de la Pobla de Mafumet i triomf del Figueres contra el filial del Numància

La Pobla de Mafumet ha empatat al camp del Tuilla

BarcelonaL'Ascó ha empatat a casa contra el Jumilla murcià (2-2) el partit d'anada de l'eliminatòria d'ascens directe a Segona B. EL guanyador d'aquesta eliminatòria ja puja, en enfrontar dos campions de grup de Tercera. Billy ha marcat el 0-1 als 42 minuts de joc, però Cristino, de penal ha empatat als 51 minuts. Els visitants han marcat de nou gràcies a Murcia (59'), però Asier Eizaguirre ha aconseguit l'empat definitiu als 78 minuts. L'Ascó haurà de guanyar el partit de tornada per aconseguir l'ascens.

A Astúries, La Pobla de Mafumet ha aconseguit empatar sense gols al camp del Tuilla en el partit d'anada de la seva eliminatòria (0-0). En aquest cas, el filial del Nàstic haurà de superar tres torns per pujar.

A Vilatenim, el Figueres ha derrotat el filial del Numància per 2-1 i defensarà aquest resultat la propera setmana a terres sorianes. Serramitja ha marcat el primer gol local ja durant la segona part, però Pedro Valcarce ha empatat poc després. El gol del triomf l'ha fet Barrera als 85 minuts. El quart equip català, l'Europa, rep el Jerez de los Caballeros extremeny al Nou Sardenya (19h) aquest diumenge.