HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 22/05/2011

El Vallès baixa a Divisió d'Honor B en perdre contra el Pozuelo (2-3)

El filial de l'Atlètic no ha sabut administrar l'avantatge en el marcador i ha acabat perdent quan s'ha bolcat en atac per aconseguir la victòria

Oriol Malgosa
Jaume Ventayol tirant un penal

MatadeperaL'Atlètic deixarà de tenir dos equips a la Divisió d'Honor A l'any vinent després que el Vallès no hagi pogut mantenir la categoria. L'equip entrenat per Quim Malgosa ha esgotat totes les seves opcions de permanència en perdre avui a Can Salas contra el Pozuelo, l'equip que juntament amb el Benalmádena ha salvat la categoria. El Jolaseta, que ha perdut avui contra els malaguenys, també jugarà a la Divisió d'Honor B.

El partit ha començat molt bé pel Vallès, que després de disposar de dos penals-córner s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Dani Malgosa. Amb l'1 a 0 el Vallès ha deixat de tenir el control del joc i a falta de tres minuts pel final ha cedit el primer penal a la seva àrea, que els madrilenys han aprofitat per empatar el partit.

La segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica que el primer temps i al minut 2 Genís Roca ha tornat a avançar el Vallès amb un precís xut de revés. El 2 a 1 mantenia el filial amb opcions de permanència però els madrilenys han aconseguit empatar el marcador després d'una badada defensiva local. Jaume Ventayol ha pogut marcar el gol de la victòria de penal a falta de 10 minuts però el seu tir ha marxat per sobre el travesser. Els groc-i-negres han assetjat l'àrea rival els últims compassos del partit en busca del gol de la victòria però a falta de dos minuts, un ràpid contraatac dels madrilenys ha acabat amb el 2 a 3 que condemna el Vallès al descens.

Tampoc ha estat una bona jornada per l'Egara 1935 i el Júnior de la Divisió d'Honor B. Els ratllats han perdut per 0 a 3 a casa contra l'Atlético San Sebastián i també han perdut la categoria. Mentre que el Júnior, que es jugava l'ascens a Divisió d'Honor A contra el Barça, ha perdut i seran els blaugrana els que tornaran a jugar a la màxima categoria després d'un any a la "B".