Hoquei patins
Esports 01/03/2013

El Vendrell i el Barça jugaran la segona semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins

Els vendrellencs han guanyat amb patiment un Vilanova ultradefensiu per 2-3, mentre que els blaugranes han golejat l'Igualada per 1-7

Jordi Graell

OviedoEl Moritz Vendrell ha derrotat el Mopesa Vilanova per 2-3, i d'aquesta manera els vendrellencs accedeixen a les semifinals d'una Copa del Rei per primera vegada en la seva història. Els homes de Guillem Cabestany han hagut de suar de valent per derrotar un Vilanova ultradefensiu, que s'ha avançat en el marcador ben aviat amb un gol de Jordi Ferrer, però finalment a la segona part els vendrellencs han aconseguit superar la muralla defensiva del conjunt del Garraf i capgirar el marcador gràcies a dos gols de Xavi Costa i un d'Eloi Albesa a pocs minuts pel final.

El rival dels vendrellencs a les semifinals serà el Barça, que no ha tingut compassió d'un fluix Igualada que aquest cop no ha pogut plantar cara als blaugranes i ha acabat caient per un contundent 1-7, gràcies sobretot a l'aportació de Pablo Álvarez, que ha anotat un hat trick, i que tot i arrossegar unes molèsties a l'espatlla, estarà a disposició de Gaby Cairo pel partit de demà.

Així doncs, aquest dissabte es disputaran les dues semifinals al Palacio de los Deportes d'Oviedo a les 18:45 i a les 20:45. En la primera semifinal, el Coinasa Liceo s'enfrontarà al Reus Deportiu, i en la segona, el Moritz Vendrell jugarà contra el Barça.