Fórmula 1
Esports 16/11/2012

Vettel, el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments lliures a Austin

L'alemany ha dominat les dues sessions de divendres, el dia de l'estrena del traçat de Texas (Estats Units) a la Fórmula 1. Alonso ha estat tercer a gairebé un segon

Efe
1 min
Sebastian Vettel al circuit d'Austin

AustinL'alemany Sebastian Vettel (Red Bull), líder del Mundial de Fórmula 1, ha marcat el millor temps en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi dels Estats Units –penúltima prova del Mundial–, en què Fernando Alonso (Ferrari) –segon classificat al certamen– ha estat tercer.

Vettel, acutal líder, amb 255 punts, 10 més que l'asturià, ha aconseguit completar el traçat d'Austin (Texas), de 5.516 metres, en un temps d'un minut, 37 segons i 718 mil·lèsimes, 757 menys que el temps del seu company australià Mark Webber.

El millor registre d'Alonso ha estat d'un minut, 38 segons i 483 mil·lèsimes, 765 més que Vettel –que ha rodat menys del previst, en haver de rectificar les seves mecànics diversos problemes en el monoplaça– i 265 menys que l'anglès Lewis Hamilton (McLaren), que ha acabat quart en la segona sessió disputada a la pista texana.

Aquest dissabte es disputarà l'últim entrenament lliure, previ a la sessió de qualificació que ordenarà la graella de sortida del Gran Premi de diumenge, previst a 56 voltes, per completar un recorregut de 308,8 quilòmetres.

stats